TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

duminică, 2 februarie 2020

Sunteti o fiinta Divina, aflata intr-o experienta omeneasca



Galatia din Telos

In Telos suntem onorati si incantati, si chiar entuziasmati de rolul pe care-l putem juca in vederea acestei unificari a viziunii despre Noul Pamant. Este onoarea si placerea noastra suprema sa lucram cu cei care sunt pregatiti sa primeasca aceste informatii si cunostinte in vederea transformarii multor oameni.

Astazi, va trimitem tuturor binecuvantarile si iubirea noastra Divina. Va spunem ca asteptam de mult momentul marii uniuni cu voi toti. Va cerem sa fiti receptivi si deschisi in fata noilor invataturi si concepte care va vor fi prezentate, pentru a ajuta la trezirea voastra personala si la evolutia planetara. Pastrati o viziune inalta despre viitorul planetei Albastre, ca si despre genul de lume pe care vreti s-o creati si in care vreti sa traiti. Indiferent de ce altceva considerati important pentru propria supravietuire, nu ezitati sa va opriti atunci cand sunteti indemnati de inima voastra sa ascultati si sa retineti, sa iubiti si sa simtiti iubirea.

Daca vreti pace, iubire si prosperitate, iubitilor, pastrati aceste calitati Divine in inimi, intr-o perfecta armonie si unitate de constiinta. Trebuie ca, mai intai, sa va uniti constient si cu multa iubire cu ceea ce va doriti cu adevarat sa manifestati. In acest moment de cumpana din tranzitia Pamantului, va cerem sa va reconsiderati in mod serios valorile si prioritatile reale din vietile voastre. Fiti siguri ca ceea ce considerati ca reprezinta prioritatile si valorile voastre importante sunt in acord cu intentiile si scopurile pe care vi le-ati stabilit inainte de actuala intrupare.

Ceea ce faceti pe Pamant, iubitilor – toate proiectele si activitatile voastre – sunt intotdeauna temporare si fac parte, pur si simplu, din trecerea timpului. Dar ceea ce deveniti, prin acceptarea naturii voastre Divine, ramane cu voi pentru eternitate.

Traiti fiecare moment al fiecarei zile cu constiinta clara ca sunteti o fiinta Divina, aflata intr-o experienta omeneasca.

Amintiti-va ca voi ati ales sa veniti aici, in acest moment, in aceasta intrupare, cu intentia si hotararea ferma de a va face corpurile si intruparea nemuritoare, prin intruchiparea completa a tuturor calitatilor Divine ale intregii voastre Divinitati.

Fiti pe deplin constienti ca Divinitatea voastra nu se va manifesta automat, daca nu exista o intentie clara si participarea constienta in fiecare moment.

💕💕💕

-      Intotdeauna faceti ca tot ce intreprindeti in toate domeniile vietii de zi cu zi, sa fie un act de iubire.
-      In tot ceea ce spuneti, rostiti cuvinte de intelepciune, de iubire, de compasiune si de intelegere.
-      In tot ceea ce ganditi in cadrul dialogului vostru interior zilnic, includeti constiinta lui Dumnezeu si a taramurilor de lumina.
-      In curand, paradisul pe care-l cautati va fi al vostru.

💕💕💕

   In cadrul acestui mesaj, vreau sa va mai spun pe scurt ca sunteti profund iubiti de cei din Telos.
   Suntem foarte bucurosi, de fiecare data cand doriti sa refaceti legatura cu noi.
   In numele gruparii feminine din Telos, va transmit tuturor cea mai profunda prietenie si iubire.

Intreaga creatie incepe mai intai
in imaginatia ta.
Ea este instrumentul tau
pentru manifestarea constienta.
Foloseste-l pentru a crea in mod pozitiv,
si cele mai indraznete vise ale tale
vor deveni realitate.

            Adama 

Veniti acasa, dragii nostri, veniti acasa! - Capitolul 12

Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!