TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

luni, 9 decembrie 2019

Cum isi exprima sexualitatea partenerii din Telos



  • Spune-ne cum isi exprima sexualitatea partenerii din Telos.

Intr-un fel, corpurile noastre nu sunt la fel de dense, din punct de vedere fizic, ca ale voastre si putem sa ne contopim unul cu celalalt intr-un mod mult mai profund si mai intim.

Atunci cand ne unim, ne contopim si trupurile noastre fizice, precum si toate chakrele, in acest act de iubire. Consideram actul sexual ca pe o “uniune cu Divinul” si toate chakrele noastre participa, intotdeauna, la unison cu inima – ceea ce ne face sa traim o experienta mai ampla. Expresia noastra sexuala se bazeaza mai intai pe implicarea focurilor inimii.

In expresia voastra sexuala de la suprafata, voi implicati doar primele  chakre – cea a creativitatii si cea a supravietuirii. La aceia care sunt cu adevarat “indragostiti”, intervine si chakra inimii. In Telos, nu ne-am angaja niciodata intr-un act sexual lipsit de o iubire profunda fata de celalalt, sau in scopul de a castiga favoruri, ori pentru motive de manipulare.

Datorita nivelului nostru de evolutie, avem mai multe chakre activate decat voi. Noi avem activate cele douasprezece chakre principale, plus cele douasprezece chakre secundare, aferente fiecarei chakre principale. Asta inseamna 144 de chakre care sunt angajate in exprimarea noastra sexuala.

Atunci cand iubirea dintre doi oameni care se unesc intr-o expresie de iubire Divina – ca Divin feminin si Divin masculin – este foarte profunda, energia uniunii noastre rezoneaza in intreg sistemul solar. Ea se simte la nivel de Tata-Mama-Dumnezeu, ca un semn de recunostinta pentru iubirea lor si pentru prilejul oferit pentru aceasta uniune. Devine un act de reala comuniune intre inimi care se unesc cu energia Creatorului.
        Asa ne privim noi sexualitatea.

Relatiile si sexualitatea in Telos - Temple ale Uniunii - CAPITOLUL 8

Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!