TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

joi, 24 octombrie 2019

Locuitorii din interiorul Pamantului - Orasul Telos

       In Pamantul mijlociu si in interior locuiesc multe civilizatii extrem de vechi, care au venit cu multi eoni in urma, din alte lumi si universuri. Aceste popoare sunt la nivelul unei stari de constiinta superioara, desi cateva si-au pastrat o oarecare parte fizica. Ele salasluiesc, in general, in a cincea si in a sasea constienta dimensionala – si chiar si mai sus.

       Reteaua Agartha este constituita din aproximativ o suta douazeci de Orase de Lumina “subterane”, locuite in marea lor majoritate de hiperboreeni. In cel putin patru orase traiesc lemurieni si cateva sunt locuite de atlanti. Fiintele ce locuiesc in orasele subterane care se afla mai aproape de vibratia de suprafata sunt, de asemenea, in forma superioara, dar si-au pastrat o oarecare componenta fizica. Orasul Shamballa-the-Lesser a fost resedinta guvernatorului Retelei Agartha si este locuit de hiperboreeni. Mai recent, orasul Telos a devenit orasul guvernator al Retelei Agartha. 



Orasul Telos

    
        Orasul Telos este o comunitate destul de mare, cu aproximativ un million si jumatate de locuitori. Suntem impartiti in mai multe asezari si avem acelasi guvern local. Ceea ce numim orasul Telos este impartit in cinci niveluri, fiecare acoperind o suprafata de cativa kilometri patrati.


       Primul nivel

       Cea mai mare parte a oamenilor locuiesc sub dom, sau pe primul nivel. Acolo sunt situate si cladirile administrative si publice, precum si mai multe temple. In centrul acestui nivel se afla templul nostru principal, numit  Ma-Ra – o structura in forma piramidala, cu zece mii de locuri. Acest templu este dedicat preotiei lui Melchisedek. Piramida este alba, iar cheia boltii – numita “piatra vie” – ne este donata de Venus.


       Al doilea nivel

       Aici au loc toate procesele de productie si de prelucrare pentru oameni si oras. Mai contine, de asemenea, cateva scoli pentru copii si adulti.
       Si la acest nivel locuiesc foarte multi dintre noi.


       Al treilea nivel

       Acest nivel este consacrat, in totalitate, gradinilor noastre hidroponice. Toata hrana noastra este cultivata pe aproximativ sapte pogoane de pamant, asigurand o dieta interesanta, amuzanta si care ofera o mare varietate de produse.

       Metodele noastre de cultivare a pamantului sunt atat de eficiente, incat cele sapte pogoane ne sunt suficiente.
       
       Cultivam o foarte mare varietate de produse si asiguram hrana pentru un million si jumatate de oameni, ca sa cream corpuri puternice si sanatoase, care nu imbatranesc.

       Vreau sa stiti ca si noi mancam – da, dar ca fiinte din cea de-a cincea dimensiune, insa nu ne hranim ca voi. Mancam daca si doar atunci cand e necesar, si putem materializa, la dorinta, tot ceea ce vrem. Hrana nu este nicidecum la fel de densa ca a voastra. Desi are consistenta, gust, culoare si forma, la nivelul vostru tridimensional ar fi considerata drept o hrana eterica.

       Gradinile noastre hidroponice pot produce recolte, in mod constant. Avem posibilitatea sa asiguram o crestere mai rapida a plantelor, folosind o tehnologie hidroponica  avansata. Cultivam cu sol foarte putin, pe suprafete mici, utilizand multa apa si fara substantele chimice pe care voi le folositi in mod curent. Hrana este complet organica si are cea mai inalta vibratie. Forma noastra de cultivare a pamantului nu necesita ingrasaminte si nu saraceste solul. Totusi, punem minerale organice in apa cu care udam plantele. Recoltele sunt sporite si ajung repede la maturitate, datorita marii vibratii de lumina, energie si iubire din Telos. Aceasta este magia constiintei noastre de dimensiunea a cincea, pe care o veti descoperi in curand – cel mai probabil in acest deceniu, sau in primii ani ai celui urmator.


       Al patrulea nivel

       Acest nivel contine cateva gradini hidroponice, unele unitati pentru procesele de fabricatie si o zona intinsa pentru natura, intr-un peisaj asemanator unui parc, cu mici lacuri si fantani.


       Al cincilea nivel

       Aceasta zona este destinata in exclusivitate naturii. Aici exista copaci inalti si lacuri, intr-o atmosfera asemanatoare unui parc si aici este locul in care ne tinem toate animalele. La acest nivel al naturii au fost pastrate multe plante si animale pe care voi nu le mai aveti la suprafata. Animalele noastre sunt toate vegetariene si nu se mananca unele pe altele. Ele traiesc impreuna intr-o armonie deplina, fara teama si fara a manifesta nici un fel de agresivitate fata de oameni, sau intre ele.

       Telos este, intra-adevar locul in care leul si mielul stau alaturi si dorm impreuna intr-o siguranta totala.

MESAJE DE LA ADAMA, INALT PREOT AL TELOSULUI   PARTEA a II-a  -


Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.

Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!