TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

miercuri, 27 noiembrie 2019

Pamantul va renaste ca pasarea Phoenix




       S-a spus de multe ori ca aceasta planeta inregistreaza progrese rapide in privinta transformarilor necesare care ii vor permite sa gazduiasca, in mod exclusiv, o civilizatie superioara.

       Aceasta inseamna, dragi prieteni, ca in viitor nu prea indepartat, Epoca Intunecata de pe aceasta planeta va disparea.

       Cele doua civilizatii ale noastre se vor uni intr-una singura, inclusiv copiii, pentru mareata inaltare pe care am asteptat-o atat de mult. Va invit sa imbratisam si sa intampinam cu bucurie rasaritul unei noi lumi. Ca pasarea Phoenix care renaste din cenusa, asa va renaste si lumea complet noua a iubirii si perfectiunii Divine, din ramasitele tuturor sistemelor voastre vechi de credinta, care v-au limitat. Veti renunta la sistemele guvernamentale depasite, de control si manipulare, cu care ati fost programati de eoni.

        Comparati Pamantul cu pasarea Phoenix. Terra se va inalta si va va lua si pe voi. Dar, mai intai, trebuie sa renuntati la tot ceea ce nu va mai este util. Trebuie sa fiti dispusi sa renuntati la modurile “depasite” de viata care v-au limitat si v-au facut sa suferiti atat de mult timp. Cenusa reprezinta purificarea prin care va trece Pamantul si intreaga omenire. Viitorul vostru este stralucitor, prieteni. Pastrati vie speranta pentru voi si copiii vostri.

       O lume extraordinar de minunata ii asteapta – si acesta este motivul pentru care ei sunt aici. Ei va vor arata drumul. In sufletele lor, stiu deja cum!


       Copiii din Telos - Capitolul 7

Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!