TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

miercuri, 11 septembrie 2019

Atlantida si Lemuria – cele doua mari civilizatii ale vremii




Cateva date istorice referitoare la sfarsitul tragic al Lemuriei

       Conferinta tinuta de Aurelia Louise Jones,
                      La data de 29 aprilie, 2002.

       Aceste informatii au fost extrase din invataturile lui Sharula Dux din Telos, care locuieste in prezent la “suprafata” in New Mexico, din cateva transmisii ale unor Maestri Inaltati, adunate sub numele The Bridge to Freedom Dispensation*(*Dispensa pentru Puntea spreLibertate, culegere de texte primate prin channeling de catre Geraldine Innocente, in anul 1952. N. Ed (pentru amanunte vezi http://www.meta-religion.com-New_religious_groups/Groups/New_Age/ascended_master_teaching.htm.)din anii ’50, precum si din alte date transmise de Adama pentru aceasta prezentare.

       Epoca Lemuriana s-a intins din urma cu aproximativ patru milioane cinci sute de mii de ani. Pana la scufundarea continentului Lemuriei – si, mai tarziu, al Atlantidei – existau sapte continente principale pe aceasta planeta. Zonele apartinand giganticului continent al Lemuriei cuprindea portiuni de uscat care sunt situate in prezent in oceanul Pacific, precum si in Hawai, insulele Pastelui, insulele Fiji, Australia si Noua Zeelanda. Continentul mai includea si zone aflate la ora actuala sub apele Oceanului Indian si Madagascar. Coasta estica a Lemuriei se intindea pana in California si o parte din British Columbia, din Canada.

       Ca rezultat al razboaielor, au avut loc mari distrugeri pe continentele Lemuria si Antlantida. In urma cu douazeci si cinci de mii de ani, Atlantida si Lemuria – cele doua mari civilizatii ale vremii – purtau o lupta “ideologica” , si aveau doua pareri foarte diferite despre directia pe care ar trebui sa o urmeze alte popoare de pe aceasta planeta. Lemurienii considerau ca celelalte culturi mai putin evoluate ar trebui lasate in pace pentru a-si continua evolutia in propriu lor ritm, in conformitate cu propria intelegere si pe caile alese de ele.

       Atlantii credeau ca toate culturile mai putin dezvoltate ar trebui controlate de cele doua civilizatii mai evoluate. Aceasta disensiune a provocat o serie de conflagratii termonucleare intre Atlantida si Lemuria. Cand razboaiele s-au incheiat si praful s-a asezat, nu exista nici un castigator.

       Pe durata acestor inclestari armate devastatoare, cei care erau foarte civilizati au apelat la nivele de comportament extrem de scazute, pana cand, in final, au inteles inutilitatea unor astfel de actiuni. In cele din urma, Atlantida si Lemuria au devenit victimele propriilor agresiuni, iar comunitatile de pe ambele continente au fost slabite de aceste razboaie. Oamenii, prin intermediul preotilor, au fost apoi informati ca, in mai putin de  cinsprezece mii de anii, continentele lor vor fi distruse.

       In acele vremuri, deoarece oamenii aveau o durata medie de viata de douazeci-treizeci de mii de ani, au inteles ca multi dintre cei care au provocat prapadul, vor trai pentru a vedea cu ochii lor aceasta distrugere.

       Pe vremea Lemuriei, California facea parte din continentul lemurian. Atunci cand lemurienii si-au dat seama ca pamantul lor urma sa dispara, au trimis o cerere catre Shambala-the-Lesser, orasul coordonator al Retelei Agartha de atunci, pentru a cere permisiunea de a construi o asezare sub Muntele Shasta, in scopul de a-si pastra cultura si inregistrarile istorice. Shambala-the-Lesser este locuit de civilizatia hiperboreana care a parasit suprafata acestei planete, in urma cu mai mult de patruzeci de mii de ani. Hiperboreenii erau la acea vreme insarcinati cu luarea deciziilor referitoare la Reteaua Agartha, care este formata astazi din aproximativ o suta douazeci de Orase de Lumina subterane, locuite in mare majoritate de hiperboreeni.

       Patru dintre orasele acestei retele sunt locuite de lemurieni si doua de atlanti.

       Pentru a primi permisiunea de a construi un oras si pentru a deveni parte din Reteaua subterana Agartha, lemurienii au trebuit sa dovedeasca multor agentii – cum ar fi Confederatia Galactica a Planetelor – ca si-au invatat lectiile din anii de razboi si de agresiune. De asemenea, au fost nevoiti sa dovedeasca ca invatase lectia pacii, pentru a fi din nou acceptati ca membri ai Confederatiei. Cand au primit acordul de a-si construi orasul, a fost clar ca aceasta zona va supravietui cataclismelor prevestite.

       In interiorul Muntelui Shasta exista deja un dom subteran de dimensiuni mari. Lemurienii si-au construit orasul, numit Telos – aceasta fiind si denumirea intregii regiuni, inclusiv toata California si o parte insemnata din sud-vestul Statelor Unite. Telos mai cuprindea si regiunea situata la nord de Muntele Shasta, de-a lungul coastei de vest, pana la o parte din British Columbia. 


TELOS - I - DESCHIDERE CATRE INIMA LEMURIEI - Aurelia L.J

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta reînvierea inimii lemuriene şi a conştiinţei iubirii de pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat creării acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Fundaţia ajută activ persoanele care doresc să promoveze aceste învăţături. Ea facilitează comunicarea şi stabileşte punţi de lumină între indivizi şi grupurile Telos din întreaga lume. Asistarea grupurilor Telos pentru crearea unui cerc curcubeu de iubire, lumină şi armonie în jurul planetei, un exemplu de unitate între toate tările din lume.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre Lemuriene. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Citat din Telos, Volumul 3:
„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!