TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Scolile din Telos au ca profesori - preoti si preotese Melchisedek, cu pregatire de specialitate




Profesorii din toate scolile din Telos sunt preoti si preotese Melchisedek, cu pregatire de specialitate. Atunci cand tinerii telosieni sunt suficient de mari pentru a se confrunta cu necazuri serioase, in jurul varstei de doisprezece ani, si au nevoie sa petreaca mai mult timp cu alti copii de varsta lor, intra in ceea ce este numit “Grupul”. Acest grup reprezinta o fratie de copii de varste apropiate. De obicei in grupuri de zece pana la douazeci de indivizi, copiii vor experimenta toate minunile pubertatii si ale adolescentei impreuna. Compus in mod egal atat din fete, cat si din baieti, “grupul” formeaza o legatura care ii calauzeste spre maturitate si dincolo de acest nivel de dezvoltare. Un preot sau o preoteasa Melchisedek de la Templu va fi ales (aleasa) pentru a indruma grupul prin diferitele etape de crestere, aproape ca niste paznici. Formatul de grup este folosit si in cadrul procesului de educare, iar intreaga materie este invatata in comun.

Membrii grupului vor trai, impartasi, experimenta, discuta si creste prin cunoasterea tuturor aspectelor diferite aferente adolescentei. “Grupul” este in mod special eficient in rezolvarea problemelor clasice ale adolescentilor, legate de revolta. Aceasta chestiune ii antreneaza de obicei pe toti in a gasi supape creative pentru o problema. Membri grupului devin de obicei foarte apropiati, prieteni pe viata, care intampina si trec impreuna prin toate evenimentele semnificative ale vietii.

La varsta de optsprezece ani si dupa incheierea educatiei de baza, adolescentul alege directia pe care o doreste pentru urmatorii cativa ani de viata. O optiune mereu disponibila pentru ei o reprezinta studiile avansate in domeniul ales. In cristalele pastratoare de inregistrari, din bibliotecile Telosului, sunt depozitate vastele colectii ale civilizatiilor avansate din trecut. Uneori, desi nu foarte des, un adolescent alege sa se duca direct la Templul Melchisedek si sa-si inceapa pregatirea spirituala ca neofit.




O alta optiune este de a se inrola in seviciul Flotilei de Argint (Flotila de nave spatiale telosiene). Deoarece toate orasele subterane sunt membre active ale Confederatiei, este de datoria tuturor acelora care traiesc in Telos sa faca un serviciu de cel putin sase luni in Flotila de Argint. Exista zeci de flotile care servesc acest sector de galaxie. In sistemul nostru solar, flotilele care sunt predominant active sunt Flotila de Argint, este compusa aproape exclusiv din fiinte care au fost nascute pe planeta Pamant, in majoritate din Telos si Posid (orasul atlant amplasat sub Moto Grosso, in Brazilia).

Majoritatea navelor de recunoastere, cunoscute mai bine sub denumirea de OZN-uri si pe care le vedeti pe cer, provin din Flotila Argintie a oraselor Telos si Posid. Multi telosieni fac o cariera in serviciul Flotei Argintie, in timp ce altii isi fac doar serviciul si trec mai departe la alte indatoriri.

O alta optiune este aceea de a incepe imediat pregatirea pentru munca pe care o vor desfasura, toata viata in Telos. Se considera normal ca tinerii adulti sa intre in structura generala a societatii telosiene. Dupa o anumita varsta, toti cei care traiesc in Telos incep sa munceasca. Cinci zile pe saptamana pana la sase ore pe zi sunt destinate lucrului; acesta este modul in care orasul continua sa traiasca. Fiecare poate opta pentru domeniul in care doreste sa-si foloseasca energiile, evitandu-se astfel muncile neplacute si creand, in schimb, entuziasm.

De exemplu, daca un tanar iubeste pamantul, plantele si florile, el poate lucra in gradinile hidroponice pentru a mentine o oferta abundenta de fructe si legume pentru oras. Daca o tanara fata are o dorinta puternica de a deveni dansatoare, ea se poate duce la Templu, pentru a fi pregatita ca dansatoare de templu. Alte optiuni mai sunt slujbele din comunicatii, transporturi, procese de fabricatie, ca bucatar, menajera, etc. La varsta de optsprezece ani, copiii nostri isi incep dansul cu viata!

Eu sunt Adama, intotdeauna alaturi de voi.


       Copiii din Telos - Capitolul 7

Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!