TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

duminică, 11 august 2019

Mentori ai Conștiinței Hristos



        Toate ierarhiile menționate mai sus lucrează îndeaproape și în colaborare totală cu ierarhiile Pământului Interior, care sunt implicate în asistarea Ascensiunii planetei și umanităţii. Cine este responsabil și cum funcționează nu este bine cunoscut locuitorilor de la suprafață. Permiteți-mi să menționez câteva.

        Ierarhia rețelei Agartha este responsabilă pentru guvernele interioare ale pământului, diferitelor civilizații și Orașe ale Luminii. Maeștrii Înțelepţi ai Frăției Shamballa se preocupă de evoluția locuitorilor de la suprafață. Preaiubitul Sanat Kumara îşi deţine sediul de autoritate pe această planetă în retreat-ul său în Orașul Shamballa, un oraș pământesc interior al luminii.



        Telosienii sunt foarte implicați în acest moment în a ajuta Pământul și umanitatea în procesul de Asccensiune. Ei au fost instruiți să ne învețe, când vine timpul, să construim propriile noastre orașe de Lumină la suprafață și pentru a forma propriul nostru guvern - Dumnezeu, modelat după conceptele - în Lumină și Iubire, care au luminat toate civilizațiile din tot universul. Ei sunt mentorii noștri din prezent și viitor care ne va învăța principiile conștiinței lui Hristos în acțiune și aplicare. Îi dau noul titlu de "Mentori ai Conștiinței Hristos", că ei au întruchipat acest lucru pe deplin în viața lor de zi cu zi.

        În ultimii câţiva mii de ani, aceste nume nu au fost cunoscute, iar oamenii de pe Pământ nu au avut acces la extraordinara asistență disponibilă, prin apelarea la aceste minunate Ființe ale Iubirii care ne ajută și ne călăuzesc pe drumul nostru spre Eterna Libertate prin procesul Ascensiunii. Fie ca toți să fiți binecuvântați de aceste nume! Folosiți-i cu respect și recunoștință profundă. Vă va servi bine.

The Seven Sacred Flames - Aurelia L.J

Traducere  Suzi Mirea

https://renasterea-constiintei-lemuriene.blogspot.com/



Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:
„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!