TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

miercuri, 11 septembrie 2019

Ziua cea Noua, Noua Lume, este pe cale de a se naste



Pamantul dupa scufundarea celor doua continente


       In acelasi timp in care Lemuria se scufunda, Atlantida a inceput sa se cutremure si sa piarda portiuni din uscat. Acest fenomen a continuat timp de peste doua sute de ani, pana la etapa finala cand restul continentului s-a scufundat complet. In cei aproximativ doua mii de ani dupa catastrofele lemuriene si atlante, planeta inca mai era scuturata de miscari seismice si erupti vulcanice. Intr-o perioada de numai doua sute de ani.

      Pamantul pierduse doua portiuni mari de uscat, lucru ce a constituit o modificare importanta a mediului si o trauma care a necesitat cateva mii de ani pentru ca planeta sa se echilibreze si sa fie din nou propice vietii.

      Timp de multe sute de ani dupa distrugerea ambelor continente, pe Pamant nu s-a mai vazut lumina zilei, atat de multe resturi fusese aruncate in atmosfera. Clima a devenit foarte rece, deoarece lumina soarelui nu putea patrunde prin atmosfera toxica si prin resturi, iar foarte putine plante puteau creste. O mare parte dintre animale si plante a disparut.


 De ce exista astazi atat de putine marturii referitoare
la ramasitele acestor doua mari civilizatii?

       Motivul este acela ca orasele de pe planeta care nu s-au scufundat au fost reduse la ruine, sau au fost sterse de pe fata Pamantului de cutremure sau valuri uriase care inundau adesea pana la 1.600. de kilometri in interiorul zonelor de uscat, distrugand marea majoritate a oraselor si a asezarilor aflate in calea lor. Conditiile de viata ale civilizatiilor care au supravietuit acestor cataclisme erau atat de aspre, incat oamenii au devenit foarte speriati, iar calitatea vietii s-a deteriorat rapid.


Pentru cei care au supravietuit acestor calamitatii, mostenirea lor 
era foametea, saracia si boala.


        Inaltimea initiala a oamenilor de pe planeta era de peste trei metri. Hiperboreenii aveau – si mai au inca – aceasta inaltime si nici unul dintre ei nu traieste in dimensiunea de la “suprafata”. Pana in momentul in care Lemuria s-a scufundat, lemurienii scazusera la o inaltime de doi metri – si au aproximativ aceeasi inaltime si astazi. De atunci, inaltimea oamenilor s-a redus si mai mult pe planeta. Cei mai multi dintre noi, cei de la suprafata, avem 1,80 metri si chiar mai putin.

       Pe masura ce civilizatia noastra evolueaza, se va reveni la aceste inaltimi mai mari ale corpului. Chiar si in prezent, oamenii de la suprafata sunt mult mai inalti decat erau cu doar numai o suta de ani in urma.

       In aceasta seara, daca doriti sau ne permiteti, Adama si toti cei din Telos care sunt aici in corpurile lor de lumina (aproape de jumatate de million de lemurieni) ne vor oferi posibilitatea de a ne vindeca inregistrarile noastre personale si planetare. Acest lucru va reprezenta un serviciu deosebit adus planetei si omenirii si, de asemenea, fiecarui individ in parte.


Ziua cea Noua, Noua Lume, este pe cale de a se naste.

        Ne-am invatat lectiile de Iubire, iar Noua Lemuria, paradisul regasit, este pe cale de a se manifesta din nou. Telosul, partea din Lemuria care a ramas credincioasa misiunii Sale sacre si luminii, a fost inaltat in cea de-a patra dimensiune, in momentul cataclismului. In final, oamenii de acolo au evoluat in constienta celei de-a cincea dimensiuni si exista complet in aceasta dimensiune superioara. Iar Telos, iubitul nostru Telos, si toti oamenii extraordinari care traiesc acolo, reprezinta “Calea noastra de acces” in acest loc minunat.    


TELOS - I - DESCHIDERE CATRE INIMA LEMURIEI - Aurelia L.J

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta reînvierea inimii lemuriene şi a conştiinţei iubirii de pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat creării acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Fundaţia ajută activ persoanele care doresc să promoveze aceste învăţături. Ea facilitează comunicarea şi stabileşte punţi de lumină între indivizi şi grupurile Telos din întreaga lume. Asistarea grupurilor Telos pentru crearea unui cerc curcubeu de iubire, lumină şi armonie în jurul planetei, un exemplu de unitate între toate tările din lume.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre Lemuriene. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Un comentariu:

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!