TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

sâmbătă, 26 octombrie 2019

Modul de construire al caselor din dimensiunea cinci




      In primul rand – hotarasc amplasamentul si diametrul casei pe care-o doresc.

      In al doilea rand – cu mintea si cu intentia de a crea, incep sa vizualizez foarte exact conturul structurii pe care vreau sa o creez. Daca nu sunt suficient de exact sau atent cu vizualizarea, casa nu va iesi asa cum mi-am dorit. Retineti, imi folosesc mintea si energia inimii pentru a creea ce doresc.

       Materialul pe care-l folosesc in mintea mea are o structura cristalina. Cu mintea, incep sa vizualizez cum pun fiecare piatra la locul ei, respectand exact proiectul care vreau sa se manifeste in produsul finit. Deocamdata este doar un contur – nu e plin sau densificat. Credeti-ma, fac aceasta destul de rapid. Intrucat traiesc intr-o zona necaracterizata de timp, nu conteaza cu adevarat cat dureaza. In timpul vostru, nu mi-ar lua mai mult de o ora.

       In al treilea rand – atunci cand sunt pe deplin satisfacut de conturul noii mele structuri cristaline pe care l-am creat si imi simt inima explodand de bucurie cand ma gandesc la aceasta noua creatie, trec la urmatoarea etapa. Este momentul sa umplu fiecare piatra cu o intensitate mai mare de lumina cristalina si sa creez o densitate sporita. Pe masura ce continui sa ma concentrez intens pe noua mea creatie, conturul fiecarei pietre se umple cu toata lumina si iubirea pe care o revars in ea. Cand am terminat, ma concentrez in continuare asupra cresterii densitatii luminii din care sunt create pietrele, pana cand acestea ajung la opacitatea dorita.

       Si asa,dragi prieteni, structura cristalina a noii mele case este gata. Ea poate fi finisata in orice mod doriti si cu toate decoratiunile pe care le-ati ales. Atunci cand aveti suficienta lumina si iubire in constiinta voastra, toate tipurile de manifestari vin simplu si absolut natural. Prin urmare, mergeti la treburile voastre cu Iubire si Recunostinta pentru tot ce aveti – si creati din nou, cu multa frumusete, tipul de viata pe care vi l-ati dorit.
       Puteti sa faceti aceasta cand credeti cu adevarat ca sunteti in stare.

       Va rog, retineti…

       Va rog, retineti ca ceea ce explicam aici exista in cea de-a cincea vibratie dimensionala. Aceasta nu este la fel de fizica precum a voastra, nici nu are tipul de densitate fizica cu care sunteti obisnuiti in lumea voastra tridimensionala. Daca ati veni aici asa cum sunteti in prezent, aproape toti cei de la suprafata nu ar putea percepe sau vedea nimic la nivelul nostru fizic. Pentru noi, partea noastra fizica pare la fel de reala ca si a voastra. Totusi, ea reprezinta o componenta fizica atat de plina de lumina, incat nu mai avem nici un fel de limitari. Dimensiunea in care traim nu este vizibila sau perceptibila starii voastre actuale de constiinta si de trezire spirituala. Nu va lasati descurajati de asta – toate vor evolua. Pe masura ce va veti deschide mai larg inimile si veti avansa pe drumul spre uniunea Divina, toate se vor deschide constiintei voastre. Veti imbratisa si veti manifesta din ce in ce mai mult din propria Divinitate in intruparea voastra fizica actuala. Continuati sa credeti ca valurile se vor ridica curand, pentru toti aceia care isi doresc din tot sufletul uniunea suprema – si faceti lucrarea spirituala necesara pentru a atinge acel nivel de evolutie.

MESAJE DE LA ADAMA, INALT PREOT AL TELOSULUI   PARTEA a II-a  -


Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.

Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!