TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

vineri, 22 noiembrie 2019

Adama - In prezent va aflati in mareata aventura a inaltarii





       In prezent va aflati in mareata aventura a inaltarii. Cei care vor putea ramane pe planeta dupa urmatorul deceniu, sunt aceia care au ales sa-si imbratiseze Christul interior si Divinitatea lor. Evenimentele personale si planetare vor deveni mentorii vostri, pentru a va ajuta in aceasta directie. Dupa milioane de ani de evolutie pe aceasta planeta, Mama noastra Pamant a hotarat sa se ocupe de propria evolutie si sa-i ia cu ea pe acei reprezentati ai omenirii care sunt pregatiti sa faca aceeasi alegere.

     Ca rezultat al hotararii Mamei Pamant, Creatorul i-a oferit Terrei o dispensa mareata de Lumina si Iubire. Planeta voastra este inundata cu noi energii – ca niciodata pana acum. Aceste energii cresc in intensitate, viteza si frecventa, cu fiecare zi ce trece. In anul 2002, au fost deschise sapte porti principale de la Sursa Creatorului, care vor transforma foarte mult planeta voastra pana in anul 2012 – si dupa aceea. In urmatorii o suta de ani, planeta Albastra va fi transformata complet.

      Fiecare dintre aceste porti contine un numar de intrari secundare prin care trebuie sa treceti pentru a putea avansa spre urmatoarea etapa. Pana in anul 2012, sau poate putin mai devreme, multi dintre “initiati” vor fi inaltati la o realitate a dimensiunii a cincea, intr-o lume magica, paradisiaca.

      In scurt timp, planeta pe care traiti va fi suficient de transformata pentru a deveni aproape de nerecunoscut dupa standardele voastre de viata actuale.

    Intensitatea Luminii creste pe zi ce trece. Acest lucru va va ajuta in marea transformare care este necesara pentru a participa la cea mai extraordinara si mai mareata aventura din toate vietile voastre, luate impreuna. Concluzia este ca “va trebui sa va acceptati Cristul interior, sau sa plecati de pe planeta”.

      Pentru aceasta, veti primi mai mult ajutor, decat ati primit vreodata inainte.

     Aceasta este semnificatia celei de-a doua veniri. Toata viata de pe Pamant se va intoarce curand la perfectiunea sa originara, cu care a fost inzestrata la inceputul creatiei Ei. Mai exista si alte planete asemanatoare cu Pamantul, unde oamenii se mai bucura inca de separarea de Dumnezeu si de comportament violent. Vor exista multe alternative noi pentru sufletele care hotarasc sa ramana in urma.

     Ce legatura are asta cu iesirea noastra la suprafata? Preaiubiti frati si surori, asteptam cu nerabdare sa ne unim cu voi, la fel de mult ca si voi. Nu vom veni la suprafata, pana ce majoritatea oamenilor de pe aceasta planeta nu va fi imbratisat iubirea, compasiunea si respectul pentru toate formele de viata si toate taramurile. Mai este nevoie, de asemenea, ca un anumit procent de populatie – nedeterminat inca – sa fie constient de iesirea noastra la suprafata si sa intampine acest lucru cu bucurie. Acestia sunt cei doi factori principali care vor determina manifestarea noastra la suprafata, dar mai exista si alte consideratii care vor fi luate in calcul.

       Impreuna cu evenimentele care vor avea loc in viata fiecaruia dintre voi, speram ca pana in 2005 – 2006 – sau la scurt timp dupa – sa existe suficiente schimbari pozitive in inima omenirii si pe scena politica, pentru a putea incepe sa iesim la suprafata in numar din ce in ce mai mare, ca sa va ajutam, impreuna cu Mama Pamant, in parcurgerea restului de drum in procesul de inaltare.

       Atunci cand sunteti tentati sa ne intrebati despre data iesirii noastre la suprafata, va intoarcem intrebarea, punandu-va o alta: “Ati respectat cerintele?” Dragii mei, cand veti fi, voi si colectivitatea, pregatiti sa ne primiti? Depinde doar de hotararea voastra daca va faceti temele pentru acasa si daca va pregatiti pe voi insiva si pe altii care sunt receptivi la extraordinara experienta a manifestarii noastre printre voi.


Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!