TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

luni, 12 august 2019

Amintiri despre Lemuria





Volumul I

Aurelia Louise Jones


       Cu multa placere si speranta va prezint aceste amintiri despre Lemuria. Desi, aparent, au fost pierdute pentru un timp, ele au continuat sa traiasca si sa infloreasca in inimile voastre, pana in acest moment.

       In Telos, suntem onorati sa ne alaturam inimile cu ale voastre si sa ajutam la unificarea celor doua civilizatii.

       Va trimitem multa iubire din Telos, loc in care aceasta energie divina exista din abundenta. Pana cand ne vom intalni, continuati sa exersati arta iubirii adevarate, care incepe cu iubirea de sine.

       Fie ca iubirea dintre voi si pentru intreaga creatie sa se reverse in inimile voastre, deoarece toate sunt odoarele si expresiile de Iubire ale Mamei/Tatalui Dumnezeu!

       Va pastram cu drag in inimile noastre.

       Adama, Galatia si Ahnahmar


        Dedicatie

       As dori sa dedic aceasta carte tuturor fiintelor elevate aflate de partea cealalta a valului care sustin omenirea si inaltarea acestei planete si in special urmatorilor: Lord Maitreya, Lord Sananda, lui St. Germain, El Morya, Quan Yin, Mamei Maria, lui Kuthumi, Arhanghelului Mihail; si Mamei Pamant pentru infinita sa iubire si rabdare in asigurarea unei baze de evolutie, pentru ca sufletele noastre sa poata capata o mai mare intelepciune si intelegere.

       De asemenea, doresc sa-mi exprim profunda mea iubire si recunostinta fata de Adama, Inaltul Preot din Telos, care a fost atat de iubitor si rabdator cu mine, precum si intregii mele familii din Telos.
                                                                                

       CUVANT DE RECUNOSTINTA


       Multumesc surorii mele, Helen, fratelui meu, Guy, si familiilor lor care au fost intotdeauna atat de aproape de mine in aceasta viata, intotdeauna dispusi sa-si ofere dragostea si intelegerea lor  si sa dea o mana de ajutor.

       Ii multumesc lui Thomas, fostul meu frate de pe vremea Lemuriei, si parintilor mei care ma asista in prezent din partea cealalta a valului!

       Le multumesc tuturor membrilor Fundatiei Telos World-Wide, care muncesc cu atat de multa iubire si devotament pentru a ajuta la iesirea la suprafata a familiei noastre lemuriene.

       As dori sa-mi exprim profunda mea recunostinta fata de fratii si surorile noastre lemurieni, care au pastrat vie flacara energiilor de ascensiune a planetei, pana cand ne vom maturiza spiritual pentru a putea face acest lucru singuri.

       Nu in ultimul rand, as dori sa-mi aduc omagiul mult iubitelor mele suflete gemene, Adama si Ahnahmar, care au ramas in Telos de la separarea noastra fizica din momentul scufundarii Lemuriei, asteptandu-ma cu rabdare sa revin. Adama si Ahnahmar, stiu ca de pe taramul vostru m-ati iubit si sprijinit, in mod constant, pe tot parcursul lungii mele calatorii la suprafata.

       Cu iubire profunda si cu toata recunostinta pe care o poate exprima inima mea, va multumesc amandurora.

https://renasterea-constiintei-lemuriene.blogspot.com/


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!