TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

miercuri, 14 august 2019

Reintoarcerea Lemurienilor



Plenitudinea constiintei Christice



       De fiecare data cand receptionez comunicarile lui Adama, il simt direct in inima. Simt caldura si bucuria ce se degaja din iubirea lui, care se extinde si radiaza. Atunci cand ii simt energia in interiorul inimii mele, aceasta canta, efectiv. Stiu ca el este unul dintre cei mai iubitori si mai credinciosi prieteni in care pot sa am incredere deplina.

       In ultimul an, timp in care contactul cu telosienii a fost mai direct, am intrat in legatura si cu alte fiinte minunate din Telos. Am intrat din nou in legatura cu fosti membri de familie lemurieni, inclusiv cu sufletul meu geaman, Ahnahmar, care traieste in Telos, in acelas corp fizic, inca de la scufundarea Lemuriei. Pe masura ce ma plimb si explorez diferitele zone din jurul muntelui Shasta, “echipa mea lemuriana”, dupa cum isi spun insisi, pare sa fie cu mine tot timpul. Ei mi-au aratat mai multe locuri si temple sacre stravechi, care mai exista inca in cea de-a cincea dimensiune. Am vizitat intrari care duc la coridoare multidimensionale si portaluri, vortexuri energetice, taramuri de basm si chiar un loc in care mai exista inca mari familii de inorogi intr-o dimensiune putin superioara aceleia in care traim noi, vizibila multora dintre aceia care poseda o vedere interioara dezvoltata.

       Locurile pe care mi le-au aratat nu au fost inca recunoscute sau dezvaluite de nimeni de la suprafata si vor trebui sa ramana ascunse, pana cand va predomina vibratia corespunzatoare pe planeta noastra. Stiu, de asemenea, ca mai sunt atat de multe de descoperit la suprafata si in interiorul Pamantului, incat nici nu ne inchipuim, si ca toate sunt in prezent dezvaluite treptat, sub forma unei revelatii progresive.

       Este tulburator, prieteni, deoarece, pe masura ce ne deschidem constiinta catre divinitatea noastra si ne eliberam de dualitate – adoptand principiul de a nu face rau si pe cel al Unimii – o noua lume se va desfasura in fata ochilor nostri.

       Aceasta lume asteapta trezirea noastra la o realitate care a fost dintotdeauna acolo, insa ascunsa vederii noastre de lunga calatorie a omenirii in iluzia separarii de Dumnezeu.

       Aceasta lume este plina de magie, iubire, minuni si este de o mare diversitate. Cat de placut va fi pentru noi sa descoperim si sa redescoperim comorile pe care le-am parasit cu mult timp in urma!

       Reintoarcerea Lemurienilor si eventuala lor manifestare printre noi nu reprezinta nimic altceva decat “A doua venire” pe care o asteptam de atat de mult timp. Lemurienii au abtinut de mult plenitudinea constiintei Christice si, intrucat suntem pregatiti sa-i primim alaturi, ne vor invata cum sa implementam, chiar aici, la suprafata acestei planete, tipul de paradis pe care l-au creat in Telos. Ne vor ajuta sa construim o era de aur care va manifesta plenitudinea constiintei Christice – adica Divinitatea care a fost intotdeauna acolo in inimile noastre. Christul ce salasluieste in interiorul fiintei noastre se va manifesta neindoielnic pe aceasta planeta si in vietile noastre de zi cu zi.  

       TELOS - I - CUVANT din partea Aureliei Louise Jones

Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!