TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

sâmbătă, 25 ianuarie 2020

A onora si respecta Pamantul




Acesta este un plan preliminar, dragii mei, dar nu este inca garantat. Daca nu incetati sa distrugeti, sa poluati Pamantul si sa-i rapiti resursele, s-ar putea sa fie prea tarziu pentru refacerea lui.

Planul se va putea manifesta doar daca voi toti, cei care sunteti intrupati in prezent, luati hotararea ferma de a onora si respecta “Pamantul”, si “Mama Cosmica”, cea care v-a sprijinit cu iubirea si cu belsugul Ei. Corpul acesteia v-a oferit o baza unica de evolutie, pe care nu ati fi putut-o avea nicaieri in acest univers. Toti cei de pe aceasta planeta trebuie sa luati ACUM decizia ferma de a o conserva si restabili. Atat de multe dintre apele de suprafata au devenit extrem de poluate, devastate, distruse si saracite, incat planeta va ajunge intr-un punct de unde nu mai exista “ intoarcere”. Voi sunteti “aceia” care vor hotari cursul viitor al existentei in cea de-a treia dimensiuni a planetei voastre. Multi dintre voi ati ales sa va intrupati in aceasta perioada, exact cu scopul de a ajuta Pamantul.

Daca nu schimbati degraba felul nebunesc in care v-ati tratat “Mama”, foarte curand Ea nu va mai putea sa mentina viata pe corpul ei, asa cum va asteptati voi s-o faca si in continuare. Va repetam ceea ce v-am mai spus si inainte: “Mama voastra este o Fiinta constienta, vie, care respira, de o maretie cosmica extraordinara. In acest moment, Ea nu mai este capabila sa suporte abuzurile din partea omenirii si nu mai poate permite corpului ei tridimensional sa continue sa va serveasca”. Adama



Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!