TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

vineri, 17 ianuarie 2020

Revenirea acasa, in Taramul Luminii




In momentul scufundarii ambelor continente principale si pierderii marii majoritati a civilizatiilor din Lemuria si Atlantida, Mama/Tatal Dumnezeu a decretat ca singurul mod de revenire a omenirii la intregire si la constiinta Divina originala era acela de a reduce aceasta scanteie tripla la o saisprezecime de inch.


Omenirea nu mai putea sa foloseasca gresit puterile si energiile 
Lui Dumnezeu in felul in care o facuse.


De atunci, dragii mei, ati functionat cu doar doua siruri de ADN si o farama foarte mica din scanteia tripla originala a vietii, care bate in inimile voastre.


Drumul vostru de revenire la intreg a fost lung si dureros. Sa stiti ca acesta a fost singurul mod in care Dumnezeu putea sa va salveze.

Toate celelalte incercari pe care le-a facut  Creatorul vostru pentru a va readuce la intreg au esuat, iar liberul vostru arbitru de a folosi incorect energiile Lui Dumnezeu a fost pe deplin respectat. In prezent, se intrezareste la orizont o speranta mareata pentru voi. O mare parte dintre oameni a castigat intelepciunea si cunostintele aferente experientei de separare. Ati demonstrat la ora actuala, in contextul liberului arbitru, dorinta de a reveni la intreg. Creatorul v-a asteptat intoarcerea cu multa iubire si speranta, pentru ziua in care El putea sa va restitue toate darurile originale.

Momentul salvarii va este la indemana si tot ceea ce, aparent, ati pierdut vi se va da inapoi. De fapt, nu ati pierdut niciodata nimic. Divinitatea nu vi se poate lua, deoarece reprezinta adevarata voastra natura. Ea a fost doar acoperita cu un val, pentru a va permite sa creati lectiile si experientele care au dus la dezvoltarea cunoasterii referitoare la Divinitatea, care exista in noi toti. Ati plecat de acasa, doar pentru a va incepe calatoria de intoarcere acasa – iar in prezent sunteti in pragul unei reuniuni marete si foarte importante cu tot ceea ce sunteti.


In Telos, parem sa fim atat de diferiti de voi, deoarece ne exprimam tot timpul, in mod natural, deplina noastra Divinitate.

Datorita modului in care am ales sa evoluam, toate atributele Divinitatii noastre ne-au fost redate in urma cu mult timp. Restabilirea Divinitatii voastre va va aduce repede inapoi la nivelul de gratie divina de care noi ne bucuram acum in propria evolutie. Am ales sa ramanem aici in starea actuala, pentru a astepta ziua in care ne vom uni cu dimensiunea de la suprafata si vom deveni modelele pe care nu le-ati mai avut timp de douasprezece mii de ani. Functia noastra de mentor va va ajuta sa imbratisati rapid plenitudinea Prezentei Divine si sa o manifestati in viata de zi cu zi. Veti sti atunci ca suntem toti la fel.

Suntem fratii si surorile voastre mai mari si va iubim foarte mult. Cat de mult ne dorim sa fim cu voi din nou, fata in fata, si sa va ajutam sa “parcurgeti tot drumul inapoi spre casa”. Luati-ne de mana si nu va vom dezamagi. Toate fiintele Taramului Luminii vin la chemarea noastra, oferindu-se sa va ajute in “revenirea acasa”. Veniti acasa, dragii mei, veniti acasa!
  Cea de-a cincea dimensiune va asteapta sa sositi.

Nu va putem aduce acasa impotriva vointei voastre; trebuie sa va deschideti inima si mintea si sa faceti in fiecare zi alegerea de a veni inapoi acasa.

Cei dintre voi care vor face aceasta alegere vor veni “acasa” si cu corpul lor fizic. In aceasta perioada din istoria Pamantului, cand intreaga viata se afla intr-un proces de eliberare, nu va trebui sa va parasiti corpul asa cum ati facut-o in ultimii mii de ani. Nu mai trebuie sa muriti din punct de vedere fizic.

Corpul vostru se va transforma si va deveni nemuritor si nelimitat ca al nostru. Alegeti acest lucru in mod constient, deschideti-va catre aceasta posibilitate si acceptati aceasta mila Divina de la Dumnezeul vostru Tata / Mama Ceresc.
Adama

Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!