TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

sâmbătă, 4 ianuarie 2020

Ce inseamna sa-mi extind nivelul de constiinta




·        Ce inseamna sa-mi ridic sau sa-mi extind nivelul de constiinta?

Inseamna sa incepeti sa deveniti mai constienti la toate nivelurile si in toate domeniile vietii voastre. Sa nu mai traiti pe “pilot automat” si sa nu va mai daruiti puterea altora. Aceasta inseamna sa va deschideti pas cu pas in fata Divinitatii voastre, fiintei spirituale minunate care sunteti, in mijlocul experientelor proprii de viata alese inainte de intrupare, pentru a va ajuta sa invatati lectiile pe care le-ati ales in aceasta viata.

Inseamna sa puneti capat nebuniei din viata voastra, cel putin pentru o anumita perioada de timp in fiecare zi, in meditatie sau in contemplare, in scopul cercetarii “Sinelui Adevarat”. Incepeti prin a va deschide tuturor posibilitatilor, explorati minunile si maretia care este in voi si peste tot in jurul vostru, in natura si in tot ce vedeti, simtiti, sau atingeti. Cercetati complexitatile celorlalte taramuri de pe acest Pamant, carora nu le-ati dat pana in prezent atentie. Cercetati-va inima si descoperiti ingerul de aur care traieste acolo si care este Sinele vostru adevarat, un alt aspect al propriei identitatii eterne.

Incepeti sa explorati imensitatea, minunile Iubirii si ale Rabdarii fiintei pe care o numiti Mama Pamant. Pe masura ce reusiti sa va respectati pe voi, onorati-o si pe Ea si corpul Ei; deoarece Mama Pamant va poate ajuta mult in elevarea constiintei si a vibratiei voastre. Incepeti cea mai minunata calatorie a redescoperirii adevaratei voastre naturi, ca fiinta Divina nelimitata cu o experienta omeneasca temporara.



Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!