TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

miercuri, 1 ianuarie 2020

Corpul vostru fizic oglindeste nivelul constiintei voastre




·        Care vor fi urmatoarele descoperiri in domeniul sanatatii? Voi interveniti pentru, pentru a ne indruma in ceea ce priveste metodele pe care le folosim in sanatate?

Nu intervenim asupra metodelor de tratament, a obiceiurilor alimentare, a vietilor stresante pe care le-ati creat, a incarcaturii voastre emotionale, sau asupra metodelor de vindecare pe care le utilizati. Ati venit aici pentru a trai experienta liberului arbitru si de aceea putem doar sa facem unele sugestii in ceea ce priveste maniera in care ati ales sa va traiti viata. Modul in care noi abordam sanatatea, vindecarea si imbatranirea este foarte diferit de al vostru.

In primul rand, niciunul dintre cei din Telos nu are vreo slabiciune sau boala in corpul fizic. In vietile noastre, aplicam intotdeauna principiile Divine in tot ceea ce gandim, spunem sau facem. Conform sistemului nostru de credinta, stim ca trupurile au fost create ca niste mecanisme minunate, facute sa traiasca mii de ani, fara a da nici un semn de slabiciune, imbatranire sau moarte. Acest concept este atat de natural pentru noi, deoarece reprezinta modul specific de a trai al celor de aici. Ceea ce se intampla efectiv. Am adoptat complet nemurirea si niciunul dintre noi nu arata mai batran de patruzeci de ani, desi ar putea avea cincisprezece mii de ani sau mai mult. Unii dintre cei din Telos au peste treizeci de mii de ani si arata de treizeci si cinci. Nu avem spitale, azile, asistente medicale, doctori, dentisti, asigurare de sanatate sau oricare altceva de acest gen.

Atunci cand mancam, ingeram doar alimente cu cea mai pura si cu cea mai inalta vibratie pe care le putem produce, complet organice si echilibrate in ceea ce priveste continutul de minerale, care ne pastreaza corpurile permanent puternice si tinere. 98% din hrana pe care o consumati voi este modificata si toxica, din cauza substantelor chimice artificiale cum ar fi: conservanti chimici, aditivi alimentari artificiali, erbicide, pesticide, ultrapasteurizate, etc.

·        Am putea spune ca majoritatea alimentelor pe care le consumati sunt crescute intr-un mediu sarac, sunt artificiale si lipsite de forta vitala.

Pana in momentul in care le consumati, alimentele sunt deja vechi, alterate si saracite de substantele lor nutritive – si contin doar o cantitate foarte mica, daca nu deloc, de forta vitala.

Ceea ce mancati si cum mancati nu duce la mentinerea unor corpuri fizice sanatoase si puternice, capabile sa atinga nemurirea. Incepeti sa cititi etichetele tuturor alimentelor pe care le bagati in gura si veti observa cat de sintetica si de artificial este hrana voastra. Ca regula, atunci cand cititi ingredientele de pe etichetele produselor, daca nu le puteti deslusi cu usurinta, nu stiti ce sunt sau cum sa le pronuntati, nu le cumparati.

Supraveghem indeaproape cu ce isi hraneste populatia de la suprafata corpurile si sufletele zi de zi si suntem uluiti ca nu sunteti intr-o stare fizica mult mai proasta, daca luam in considerare modul in care le hraniti si cum le tratati.

Corpurile voastre fizice sunt o creatie absolut extraordinara, dar sa nu credeti ca puteti face ce vreti cu ele. Corpurile voastre fizice reprezinta instrumentele proprii de evolutie pentru intrupare. Ele sunt templul vostru sfant si ar trebui sa le considerati demne de cea mai mare atentie si iubire.

 “Tulburarile sau bolile” pe care le aveti in corpurile voastre fizice nu sunt nimic mai mult decat oglindirea constiintei si a stilului propriu de viata.

Pentru noi, modul in care mancati si traiti ar fi o capcana a mortii. Din nefericire, este realitatea pe care o acceptati si o considerati normala, majoritatea dintre voi, fara discutie.

Nu aveti nevoie de nici un om de stiinta sau de un minister al sanatatii pentru a face asa-zise “descoperiri epocale in domeniul sanatatii”. Aveti nevoie de o trezire a constiintei si de un respect profund fata de corpurile voastre fizice.

Nu este de mirare ca trupurile voastre incep sa imbatraneasca la putin timp dupa implinirea varstei de treizeci de ani. Nu este surprinzator ca, pana ajungeti la saizeci de ani, sau chiar mai devreme, cei mai multi dintre voi prezentati deja mai multe probleme de sanatate si asteptati sa iesiti la pensie. O mare parte a populatiei de la suprafata nu traieste mai mult de nouazeci de ani.

Constitutia fizica va este deja slabita de la nastere de generatii peste generatii cu obiceiuri alimentare proaste, vieti stresante si vaccinari obligatorii. Corpurile voastre nu primesc niciodata genul de alimente de calitate care le poate pastra in armonie.

·        De ce va neglizati corpul si il lipsiti de ceea ce are nevoie in mod esential, pentru a putea ramane sanatos si tanar?

De ce nu va hraniti corpurile si nu le dati ce au nevoie pentru a ramane sanatoase si tinere, in loc sa cautati alte surse care sa va ofere solutii superficial avand, in cel mai bun caz, efecte temporare? Nu exista vindecare adevarata in afara sinelui. 

Totul incepe cu nivelul vostru de constiinta si cu sistemul de credinta. Cel mai bine este sa faceti propriile descoperiri, atunci cand este vorba de hranirea si de ingrijirea corpurilor voastre. Observati, folosesc cuvantul ingrijire. Da, corpurile voastre, in special la suprafata, au nevoie de mult mai multa ingrijire si iubire decat le oferiti in prezent. Adama



Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!