TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

sâmbătă, 28 septembrie 2019

Momentul reunirii celor doua civilizatii este aproape




Momentul reunirii celor doua civilizatii ale noastre este, in sfarsit, foarte aproape.

       Noi cei din Telos si, de asemenea, toti fratii si surorile voastre din “Interiorul Pamantului” – care este un imperiu foarte vast, format din multe civilizatii – urmarim aceasta expansiune de constiinta, cu mare bucurie si speranta.

       Va sprijinim permanent cu Lumina si cu Iubirea noastra. Suntem aproape ca niste copii care numara zilele dinainte de Craciun – “Craciunul Unirii” noastre in Dragoste si Fratie, ca o mare familie pamanteana. Urmarim cu admiratie trezirea care are loc zi de zi si stim ca momentul reunirii celor doua civilizatii ale noastre este, in sfarsit, foarte aproape, dupa atat de multe secole de separare fizica.

       Atunci cand va veni momentul iesirii noastre in dimensiunea de la suprafata, va fi o perioada a iubirii si a marii bucurii pentru cei multi – in special pentru aceia care sunt constienti de prezenta noastra in interiorul Pamantului si care simt o mare dorinta in inima de a ne intampina, in sfarsit, cu bucurie si de a vorbi cu noi fata in fata. Miracolele “Marii Intalniri” dintre noi vor fi chiar mai mari decat va puteti imagina. Fiti siguri ca ne dorim sa fim cu voi intr-un mod mai palpabil, la fel de mult pe cat doriti si voi. Suntem o familie; este o dorinta reciproca.

       De asemenea, noi urmarim un numar foarte mare de lucratori intru lumina, care au fost intrupati in aceasta perioada, pentru a-si aduce contributia in cadrul acestei misiuni minunate, aratandu-va drumul in aceasta mare trezire. Sunteti razboinicii curajosi ai Luminii, care se confrunta cu multe dificultati pentru a participa la instalarea starii Christice pe planeta, iar noi va pastram cu mult drag in inimile noastre. Va salutam si va respectam cu recunostinta si iubire profunda.

       Ne vom reintoarce la suprafata intr-un mod mai palpabil, atunci cand trezirea spirituala va atinge masa critica, foarte curand. In scurt timp, ni se va permite sa intram in legatura cu un numar limitat de persoane de la “suprafata”, care au atins nivelul de frecventa ce le va permite sa ne vada si sa se simta confortabil in prezenta nivelului nostru de stralucire.

       Fiti siguri ca nu ne vom reduce vibratiile pentru a va intalni in nivelul vostru prezent de densitate de dimensiunea a treia. Cel mai probabil ne vom intalni la mijlocul drumului. Pentru ca voi sa puteti sa ne percepeti la nivelele superioare ale celei de-a patra dimensiuni, va fi nevoie sa va fi ridicat deja propria frecventa si constiinta la acel nivel.

       Acest schimb initial va deschide treptat caile pentru o eventuala manifestare mai ampla a noastra printre voi, unind cele doua civilizatii intr-o Mare Familie a Copiilor Mamei. Suntem fiinte de iubire, mergem pe o cale a dragostei si vrem sa stiti ca avem foarte multa iubire pentru voi toti.

       Atunci cand vom veni, va vom putea invata un mod de viata care va va ajuta sa puneti foarte rapid bazele unei permanente epoci de aur, caracterizata de iluminare, iubire, pace, frumusete si prosperitate pentru toti.

       Va vom ajuta sa instaurati aceasta epoca de aur, pe care ati asteptat-o atat de mult timp. Pregatiti-va prin a va iubi si mai mult unul pe celalalt, prin a va considera fratii si surorile unei familii uriase. In mintile si inimile voastre, incepeti sa fiti receptivi fata de noi si invitati-ne sa devenim indrumatorii si mentorii vostri. Nu veti regreta acest fapt niciodata.

       In ultimii doisprezece mii de ani in care am locuit in “subteran”, am infiintat in orasele multidimensionale, dar si in Telos, o fundatie bazata pe constiinta iubirii si a adevaratei Fratii. In acesti mii de ani, am perfectionat structurile societatilor, pentru a obtine niveluri de rezonanta din ce in ce mai mari cu Principiile Divine, in toate domeniile vietilor noastre.

       Preaiubitilor, am fost martori la durerea si lupta voastra, suficient de mult timp. Cu bucurie si speranta asteptam sa va aratam modul de manifestare a acestei realitati dimensionale superioare in lumea voastra, astfel incat niciodata sa nu mai existe suferinta pe aceasta planeta – pentru omenire sau pentru oricare dintre celelalte taramuri ce evolueaza pe Terra.

       Cu ajutorul nostru, nu va mai dura doisprezece mii de ani pentru a realiza acest lucru. Noi stim deja cum.

       Unirea energiilor noastre prin magia “Iubirii” poate si vă va aduce aceste minunate schimbari. Fiti dispusi sa va deschideti inimile catre noi si sa aveti incredere ca nu suntem doar prietenii vostri, ci si fratii si surorile voastre de demult.

       La nivel de suflet, ne cunoastem foarte bine, deoarece eram toti o familie intr-un anumit moment pe marele continent al Lemuriei. Si mai suntem inca.

       Va transmitem din Telos multa iubire care curge intr-o mare abundenta aici. Nu avem probleme in a o genera, iar ea ne permite sa traim intr-un mare belsug. Va pastram cu drag in inimile noastre. Pana cand ne vom intalni, practicati in continuare arta iubirii adevarate, care incepe cu a va iubi pe voi insiva. Fie ca iubirea sa abunde in inima voastra – pentru sine, unul fata de celalalt si pentru intreaga creatie. Sunteti giuvaeruri pretioase si expresii ale Iubirii Tatalui/Mamei Dumnezeu! 

ADAMA - Noua Lemuria - Capitolul 3


Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.

Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!