TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

joi, 26 septembrie 2019

Lemuria - Iubita Tara Mama






       Lemuria mai exista inca si astazi in frecventa vibrationala a celei de-a cincea dimensiuni, care nu este inca vizibila vederii si perceptiei voastre tridimensionale.


       Tuturor acelora dintre voi care mai simt inca durerea pierderii, pot sa va spun ca Lemuria nu a fost niciodata complet distrusa, asa cum ati perceput cu intelegerea voastra actuala. Pe masura ce valul dintre dimensiuni continua sa se subtieze, dorim sa va asiguram ca, intr-un viitor nu prea indepartat, pentru cei angajati in procesul de inaltare, mult iubita voastra Lemuria, in noua Sa Splendoare si Maretie, vi se va revela intr-o maniera foarte fizica si palpabila.

        Pe masura ce va veti deschide in fata unui mod de a trai mai constient si va veti purifica de toate sistemele de credinta distorsionate si false pe care le-ati imbratisat in ultimul mileniu, veti putea sa percepeti din nou iubita Tara Mama. In final, veti avea permisiunea de a pasi pe acest taram pentru a fi primiti cu toata Iubirea si Maretia pe care o are acum de oferit.

        Atunci cand veti fi pregatiti, veti fi invitati sa va uniti cu noi in mod constient, in acest loc paradisiac.

       In momentul cataclismului, Lemuria si ceea ce reprezinta ea pentru aceasta planeta a fost inaltata in cea de-a patra frecventa dimensionala, si ulterior a evoluat pana la a cincea. A continuat sa infloreasca si sa evolueze pana la nivelul de perfectiune si frumusete pe care l-a atins in prezent, locuita fiind de cei care au fost salvati atunci cand Lemuria s-a scufundat.

       Daca aceasta informatie va aduce lacrimi in ochi, deschideti-va inima pentru a vindeca acele rani care au stat ascunse in voi pentru atata timp. Lasati durerea sa se reverse si iar sa se reverse! Lasati lacrimile sa va aduca vindecarea fiecarei parti a fiintei voastre. Simtiti-o cu adevarat si imbratisati-o in inima, cu ajutorul respiratiei. Constientizati pe deplin toate amintirile si durerea, fara a reprima nimic. Acesta este modul prin care va veti vindeca, putin cate putin. Pe masura ce veti inhala durerea, odata cu respiratia, aceste urme se vor dizolva si se vor vindeca pentru totdeauna. Cereti Sinelui vostru Superior sa va ajute in dezvaluirea acestor inregistrari care va tin pe loc in drumul catre noua si mareata voastra realitate.

       In meditatia zilnica, va cerem sa faceti acest lucru cu credinta, pana cand veti simti ca procesul s-a incheiat. Conectati-va cu noi si cu Iubirea noastra, inima langa inima. Cereti-ne ajutorul si vom fi acolo pentru voi, cat timp veti face aceasta munca interioara foarte importanta. Noi toti, cei din Telos, suntem foarte nerabdatori sa-i ajutam pe toti cei care ne vor chema in inimile lor. Suntem o civilizatie care a realizat o mare deschidere la nivelul inimii, iar vibratiile noastre pulseaza odata cu Inima Divinei Mame. Treptat, durerea ascunsa adanc va fi ridicata la suprafata si va veti simti mult mai usori. De asemenea, stergerea acestei suferinte va va ajuta sa va deschideti spre amintiri si sa percepeti adevarata voastra identitate. Acest proces va va permite, de asemenea, sa faceti pasi uriasi in evolutia si innoirea voastra completa: spirituala, emotionala si fizica.

       Va invitam sa veniti in Telos noaptea, in timp ce corpurile voastre dorm. Avem foarte multi consilieri spirituali care sunt dispusi sa coopereze cu fiecare dintre voi. Toti cei care vin aici primesc trei consilieri cu care vor lucra impreuna. Unul se va concentra impreuna cu voi pe vindecarea corpului emotional, un altul pe vindecarea corpului mental si al treilea pe vindecarea corpului eteric – toti in uniune cu Divina voastra Prezenta.

ADAMANoua Lemuria - Capitolul 3


Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simți chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!