TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

joi, 19 septembrie 2019

Corpurile, ca fiind niste “forme magice”




       Aurelia Louise v-a facut un rezumat al tragediei reprezentate de scufundarea continentului nostru, in urma cu douasprezece mii de ani. Obiectivul nostru a fost acela de a va face constienti de inregistrarile marcante care au fost create prin distrugerile provocate. Vrem sa stiti ca o mare parte dintre acele inregistrari dureroase au ramas pana in ziua de azi, in inimile si sufletele a milioane de oameni. Povestea mahnirii profunde si a traumelor sufletesti resimtite in acele zile nu poate fi descrisa.

       Acum este momentul de a vindeca toate acestea, incepand cu propria voastra fiinta. Aceste inregistrari vechi provoaca si azi un gen de negura spirituala in constiinta majoritatii oamenilor. Datorita faptului ca durerea a fost atat de intensa, prea multi dintre voi au preferat sa-si inchida constiinta fata de amintirea cunoasterii superioare.

       Eu insumi si toti cei din Telos am dori foarte mult ca aceasta seara sa sterga o mare parte dintre acele inregistrari remanente. Suntem suficient de multi prezenti aici in aceasta seara – atat in randurile voastre, cat si din ale noastre – in asa fel incat, daca sunteti de acord si va decideti, putem crea aceasta vindecare pentru voi si pentru planeta. Ati dori sa realizati acest lucru cu noi in aceasta seara? (Se aude “Da” din partea audientei)

       Va propun sa pastram liniste pentru cateva moment, in care va cer sa va stabiliti intentia ca propriile inregistrari sa fie sterse si vindecate. Patrundeti adanc in inima voastra.

        In aceasta seara, multi maestri, precum si taramul angelic se afla impreuna cu noi, iar ei sunt pregatiti sa ne ajute in acest amplu proces de stergere.

        Dupa ce veti cere vindecare pentru voi, solicitati incet in inima, cu permisiunea sinelui lor superior, vindecarea restului de oameni care pot, in acest moment, sa-si curete propria inregistrare. Va asigur, sunt foarte multi. (Moment de tacere)

         Acum, prieteni, mingea va incepe sa se rostogoleasca. Miscarea se va amplifica exponential, pana cand toate inregistrarile vor fi sterse. Acest lucru va fi de mare ajutor pentru omenire. Va multumesc foarte mult.

 Prin participarea la aceasta co-creatie, faceti un mare serviciu 
atat planetei, cat si voua insiva.

       Am preluat aceasta energie pe care tocmai ati creat-o in jurul planetei pentru a vindeca inimile multora. Dupa ce o mare parte dintre inregistrari vor fi sterse si vindecate in aceasta seara, va sugerez sa lasam tragediile si suferintele trecutului in urma si sa ne concentram pe urmatoarele evenimente majore care sunt in curs de desfasurare, binecuvantandu-ne planeta in moduri pe care nu le puteti inca intelege. Usa prin care putem sa ne conectam inima la inima cu omenirea este acum deschisa. Va multumim pentru acest serviciu la nivel planetar si pentru prezenta voastra.

       Sa fiti sigur ca, dupa un timp, noaptea intunecata va disparea complet. Nu va mai exista suferinta si nici lacrimi, la suprafata acestei planete. Daca vor fi lacrimi, acestea vor fi doar de bucurie si extaz. Impreuna, vom manifesta cel mai maret destin pentru toti aceia care-l vor alege.

       Noi suntem fratii si surorile voastre mai mari care s-au oferit sa va arate drumul, sa devina modele pentru voi. Deoarece noi am facut deja ceea ce voi sunteti pe cale sa realizati. Cu ajutorul nostru va fi mai usor pentru voi toti. Va sugeram sa ne luati de mana si sa ne acceptati sprijinul. Stiti ca putem sa va usuram cu adevarat calatoria in aceasta urmatoare aventura planetara. Noi am creat Noua Lemurie, in cea de-a cincea dimensiune – un paradis minunat si magic. Tot ceea ce ati visat vreodata – si chiar mai mult – este aici. Atunci cand va sosi vremea, impreuna cu voi, vom extinde Noua Lemurie la dimensiunea de la “suprafata” acestei planete. Va vom arata tot ce stim si ce am invatat in ultimi doisprezece mii de ani de izolare fata de cei de la suprafata.
       Eu sunt Adama si impreuna cu confratii mei lemurieni va sustinem in victoria voastra.

Incepeti sa va considerati
corpurile
Ca fiind niste “forme magice”.
Vedeti-le ca pe
cea mai perfecta masinarie
care a fost creata vreodata,
care poate face tot ceea ce
vreti voi sa faca,
fara dureri sau limitari.
        Adama
                                 
VINDECAREA INIMII LEMURIEI - Transmis de Adama, prin intermediul Aureliei


Misiunea Fundaţiei Telos Mondial

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simți chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!