TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

vineri, 20 septembrie 2019

Lemuria exista si astazi in frecventa vibrationala a celei de-a cincea dimensiuni



       Salutari prieteni, va vorbeste Adama.

       Exista o credinta comuna printre cei de la suprafata, conform careia Lemuria a fost distrusa de valurile Oceanului Pacific in urma cu doisprezece mii de ani si ca acest continent nu mai exista. Din perspectiva celei de-a treia dimensiuni, acest lucru este adevarat. Cataclismul care ne-a distrus o mare parte din continent, odata cu trei sute de milioane dintre oamenii nostrii, a provocat distrugeri foarte dureroase suprafetei fizice a planetei noastre si locuitorilor sai.

       De asemenea, a provocat un soc foarte puternic Mamei Pamant. Aproape peste noapte, in faza sa finala, iubita noastra Lemuria, considerata leaganul civilizatiilor de pe aceasta planeta, a disparut. Restul lumii a fost complet uluit in dimineata urmatoare marelui dezastru.

       Durerea pierderii Tarii Mama a fost atat de mare, incat, chiar si astazi, majoritatea dintre voi mai purtati inca aceasta suferinta si trauma adanc in memoria voastra celulara.

       Sufletele celor care au murit atunci au fost cele mai afectate. Multi dintre voi, cei care ati trait, la acea vreme, suferinta provocata de distrugerea continentului nostru, v-ati inchis complet amintirii descendentei voastre lemuriene marete, deoarece, pentru voi, sfarsitul a fost atat de tragic. Durerea si suferinta voastra profunda au stat ascunse adanc in subconstient, asteptand momentul in care vor putea sa iasa din nou la suprafata si sa fie vindecate. Scopul acestor informatii prezentate astazi este acela de a-i ajuta pe toti cei care citesc aceste randuri sa inceapa in mod constient sa vindece acele inregistrari – mai intai pentru ei insisi, apoi pentru planeta. In acest scop, dragi frati si surori, cu multa iubire si compasiune, va oferim ajutorul.

       Lemuria mai exista inca si astazi in frecventa vibrationala a celei de-a cincea dimensiuni, care nu este inca vizibila vederii si perceptiei voastre tridimensionale.

       Tuturor acelora dintre voi care mai simt inca durerea pierderii, pot sa va spun ca Lemuria nu a fost niciodata complet distrusa, asa cum ati perceput cu intelegerea voastra actuala. Pe masura ce valul dintre dimensiuni continua sa se subtieze, dorim sa va asiguram ca, intr-un viitor nu prea indepartat, pentru cei angajati in procesul de inaltare, mult iubita voastra Lemuria, in noua Sa Splendoare si Maretie, vi se va revela intr-o maniera foarte fizica si palpabila.

       Pe masura ce va veti deschide in fata unui mod de a trai mai constient si va veti purifica de toate sistemele de credinta distorsionate si false pe care le-ati imbratisat in ultimul mileniu, veti putea sa percepeti din nou iubita Tara Mama. In final, veti avea permisiunea de a pasi pe acest taram pentru a fi primiti cu toata Iubirea si Maretia pe care o are acum de oferit.
       Atunci cand veti fi pregatiti, veti fi invitati sa va uniti cu noi in mod constient, in acest loc paradisiac.

Noua Lemuria - Capitolul 3


Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simți chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!