TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

miercuri, 18 septembrie 2019

VINDECAREA INIMII LEMURIEI




Transmis de Adama, prin intermediul Aureliei




       Iubitii mei, dragi frati si surori din trecut, fosti membri de familie, In numele Consiliului Lemurian din Telos, al lui Ra si Rana Mu, rege si regina a Telosului si, de asemenea, in numele a aproximativ jumatate de million de lemurieni prezenti aici in seara aceasta, in corpuri eterice, va salutam cu mare bucurie, iubire si respect. Pe masura ce ne deschidem inimile catre voi, va cerem ca si voi sa va deschideti inimile catre noi, pentru o vindecare profunda.

       Suntem in aceasta seara aici, pentru a co-crea impreuna un proces de stergere si vindecare important atat pentru planeta noastra, cat si pentru voi. Va invit sa numim aceasta intalnire prima sedinta de stergere a unor inregistrari lemuriene vechi si dureroase, care mai exista inca in inimile si sufletele majoritatii oamenilor.

       In al doilea rand, prin refacerea legaturii dintre inimile noastre, va propun sa cream o legatura si mai directa intre civilizatiile noastre. Perioada in care am fost separati se apropie de sfarsit si, in prezent, refacem pe zi ce trece legatura inima la inima, cu din ce in ce mai multi dintre voi. Aceasta deschidere pe care suntem pe cale sa o co-cream, dragii mei, va aduce mai aproape momentul iesirii noastre la suprafata.

       Curand, cele doua civilizatii ale noastre se vor intalni din nou, fata in fata, intr-o mare sarbatoare de Lumina si Iubire.Vom munci impreuna, mana in mana si inima langa inima, pentru a construi cea mai minunata si permanent magica epoca de aur – caracterizata de iluminare, intelepciune, pace si abundenta – pe care nu v-ati putut-o imagina niciodata. Va vom ajuta sa construiti comunitati de Iubire si Lumina cum nu ati facut niciodata pana acum si fara interventia nici unor forte negative care au influentat aceasta planeta pentru prea mult timp.

       Lunga noapte intunecata pe care ati indurat-o pe planeta se apropie de sfarsit. Foarte curand, lumina va straluci mai tare decat a facut-o vreodata, spre bucuria noastra, a tuturor. Traiti acum ultimele ore de intuneric, pe masura ce rasaritul incepe sa se intrevada. Desi veti avea parte, la suprafata , de schimbarile pe care le-ati anticipat de mult, va cerem sa percepeti aceste transformari ca pe o “nastere” a planetei voastre. Acest moment sta in prezent deasupra capetelor voastre si este foarte important sa ramaneti centrati in maretul vostru Sine. Nu intrati in panica, dragii mei, si acceptati toate schimbarile care vor aparea, indiferent de ceea ce vedeti in jurul vostru si ce traiti.

       Acceptati-le pe toate ca fiind mana lui Dummezeu care creeaza o lume noua pentru voi.

       Veti primi foarte mult ajutor din toate directiile, iar noi, de asemenea, va vom oferi tot sprijinul. Pur si simplu, cereti-ne aceasta in inima voastra si vom fi acolo sa va ajutam.


Misiunea Fundaţiei Telos Mondial

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simți chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!