TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

vineri, 27 septembrie 2019

Ca fiinte de pe Pamant, Suntem toti o mare familie





       Va invitam sa veniti in Telos noaptea, in timp ce corpurile voastre dorm. Avem foarte multi consilieri spirituali care sunt dispusi sa coopereze cu fiecare dintre voi. Toti cei care vin aici primesc trei consilieri cu care vor lucra impreuna. Unul se va concentra impreuna cu voi pe vindecarea corpului emotional, un altul pe vindecarea corpului mental si al treilea pe vindecarea corpului eteric – toti in uniune cu Divina voastra Prezenta.

       Acest canal de transmisie, Aurelia Louise a avut cu ceva vreme in urma ocazia de a intrezari, pentru un moment, Noua Lemurie. A fost profund miscata si stie in mod cert, in inima ei, ca ceea ce scriem prin intermediul sau in acest moment nu este doar o promisiune care urmeaza sa fie respectata intr-un viitor indepartat. Ea stie, in fiecare celula a fiintei sale, ca aceasta manifestare ar putea deveni realitate pentru multi dintre voi in acest deceniu – sau curand dupa aceea. Daca plecati sau nu in aceasta calatorie, depinde de voi! Ne veti lua de mana si veti merge impreuna cu noi, pe valul inaltarii, intr-o noua realitate dimensionala?


       Ca fiinte de pe Pamant, suntem toti o mare familie

       De acolo de unde locuim, observam progresul constant in procesul marii treziri care se desfasoara in constiinta omenirii, pe masura ce aceasta incepe sa-si aminteasca de natura sa divina.

       Dragii mei, chiar daca nu puteti intrezari inca imaginea completa a acestui progres miraculos, noi dispunem de tehnologia necesara nu numai pentru a-l vedea, dar si pentru a face grafice zilnice ale acestuia pe calculatoarele noastre cu aminoacizi.

       Putem inregistra zilnic cresterea frecventei vibrationale a omenirii, in orice domeniu al dimensiunii de la suprafata. In fiecare zi, vedem din ce in ce mai multi oameni care isi dau seama de scopul lor divin – si cum din ce in ce mai multi dintre voi fac o noua alegere, aceea de a imbratisa iubirea si pacea in inima, in vietile lor personale si pentru planeta voastra.

       Faptul ca sunt atat de multi dintre voi care se trezesc acum la o mai mare intelegere a adevaratei spiritualitati si care fac noi alegeri, ne demonstreaza ca victoria voastra finala si libertatea spirituala va sunt asigurate. Se pune doar intrebarea cat va dura acest proces si cati ani pamanteni vor trece pana se va atinge masa critica. Putem sa va spunem cu sinceritate, ca se intampla chiar mai repede decat se prevazuse initial, de catre ierarhia spirituala. In orice caz, nu mai este vorba de secole sau milenii de tranzitie in lumea noua pe care ati asteptat-o atat de mult. Sa stiti ca pe durata urmatorilor zece ani vor avea loc multe schimbari pozitive, iar dupa aceea veti trece printr-un ciclu foarte accelerat de transformari pozitive.
       Intensitatea energiei nu se va termina si nici nu se va diminua, pana cand nu veti fi asezati confortabil in minunile si beatitudinea celei de-a cincea dimensiuni.


       Momentul reunirii celor doua civilizatii ale noastre este, in sfarsit, foarte aproape.

       Noi cei din Telos si, de asemenea, toti fratii si surorile voastre din “Interiorul Pamantului” – care este un imperiu foarte vast, format din multe civilizatii – urmarim aceasta expansiune de constiinta, cu mare bucurie si speranta.

        Va sprijinim permanent cu Lumina si cu Iubirea noastra. Suntem aproape ca niste copii care numara zilele dinainte de Craciun – “Craciunul Unirii” noastre in Dragoste si Fratie, ca o mare familie pamanteana. Urmarim cu admiratie trezirea care are loc zi de zi si stim ca momentul reunirii celor doua civilizatii ale noastre este, in sfarsit, foarte aproape, dupa atat de multe secole de separare fizica.


ADAMA - Noua Lemuria - Capitolul 3


Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.

Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simți chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!