TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

marți, 17 decembrie 2019

Regatele ce traiesc si exista pe aceasta planeta





Constiinta se extinde de la cele mai inalte niveluri ale lui Dumnezeu, pana la cel mai scazut nivel unidimensional al rocilor si al mineralelor. Toate sunt Dumnezeu, in diferitele lui expresii.

Cu cat dimensiunea este mai inalta, cu atat e mai mare intelegerea Iubirii – si cu atat este mai extinsa constiinta. Impartiti planeta cu animalele, deoarece, ca si voi, ele au ales sa vina aici pentru a trai experienta tridimensionalitatii.

Au sosit, de asemenea, ca ajutoare si profesori, pentru a sprijini omenirea in moduri pe care nu le intelegeti inca. Doar pentru ca ele au ales sa vina in corpuri diferite de ale voastre, nu inseamna ca va sunt inferioare. Chiar daca ar fi, nu exista nici o justificare morala si spirituala pentru modul in care sunt tratate, in prezent, atat de multe animale la suprafata Pamantului. Corpurile lor sunt doar cu un ton mai jos decat ale voastre in exprimarea tridimensionala ce va caracterizeaza.

Diferenta in care ati fost invatati sa credeti atat de mult timp, nu exista. Multi oameni de la suprafata au folosit aceasta scuza ca un pasaport pentru exploatarea animalelor.

Din cauza modului vostru limitat de intelegere, ati inceput sa vedeti multe specii de animale drept marfuri ce pot fi folosite in scopuri egoiste si pentru obtinerea de profituri. Regula de aur trebuie aplicata tuturor fiintelor constiente – nu doar oamenilor. Daca doriti sa avansati in evolutia voastra, puteti face acest lucru doar prin acordarea iubirii neconditionate – in cuvinte, ganduri, sentimente si fapte – tuturor formelor vii si regatelor ce traiesc si exista pe aceasta planeta.
Aceasta este singura cale, deoarece iubirea reprezinta singura solutie.

Nu exista nici o farama de creatie care sa nu fi fost manifestata prin iubire.

Daca doriti sa avansati, nu exista posibilitatea de a “nu iubi” totul, chiar daca ar fi vorba de o farama de creatie. In lumea spiritului, animalele functioneaza de la nivelul celei de-a patra si a cincea dimensiuni, fiind conectate la un corp superior de Lumina. Si oamenii sunt toti conectati la Sinele lor Superior, numit si Prezenta  lui Dumnezeu, care exista in dimensiuni mai inalte si traieste, in acelas timp, si in inimile fiecaruia dintre voi.

Sinele Superior al fiintei voastre, Prezenta lui Dumnezeu, este o fiinta mareata, extrem de inteligenta, de o perfectiune si o spendoara nelimitata.

Viata voastra tridimensionala pe Pamant reflecta doar o mica parte din totalitatea Divinitatii proprii.

Adama

Animalele din Telos   Capitolul 9

Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!