TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

vineri, 6 decembrie 2019

Deschideti-va inimile pentru a echilibra polaritatea feminina cu cea masculina


  • Adama, te rog vorbeste despre relatiile dintre barbati si femei in orasul Telos. Cum este privita sexualitatea in Telos? Cum pot cei din a treia dimensiune sa evolueze pana la acest tip de relatii?

        Salutari, iubitii mei!
Este o adevarata bucurie pentru mine si echipa mea sa petrecem ceva timp cu voi in campul energetic care va inconjoara, pe masura ce cititi cele spuse de noi. Dorinta noastra cea mai arzatoare este de a va oferi o mai mare intelegere a legilor Divine si a modului de punere in practica a acestora.

Modul in care ne exprimam vietile in Telos nu este foarte diferit de al oricarei comunitati galactice din acest sistem solar, sau din univers. Desi celelalte civilizatii de pe celelalte planete si-ar putea exprima vietile diferit fata de noi, putem afirma ca traim si aplicam legi universale, care sunt aceleasi pentru toata lumea. Modul in care este exprimata viata poate varia – putin sau mult – de la o civilizatie la alta, dar principiile fundamentale sunt aceleasi pentru toti. Ati putea sa le numiti “unitate sau constiinta universala”.

Relatiile si expresiile noastre sexuale in Telos reflecta o constiinta care este mult mai evoluata si mai matura decat a voastra, in ceea ce priveste intelegerea referitoare la diferitele moduri de aplicare a Iubirii. Lucrul esential este ca intentia relatiilor consta in crearea “unitatii”, intr-o imbratisare a experientei Iubirii Divine. De foarte mult timp, in dimensiunea voastra relatiile se bazeaza pe constiinta dualitatii. In prezent, dragii mei, ati obosit, datorita acestor tipuri de relatii care nu functioneaza si nu va satisfac dorintele inimii.

Relatiile voastre – majoritatea lor – v-au provocat diferite suferinte si nostalgii. Dar va doriti foarte mult sa capatati o intelegere mai inteleapta in ceea ce priveste relatiile. Multi dintre voi descopera acum realitatea programarii distorsionate pe care o aveti despre relatii si va deschideti inimile pentru a echilibra polaritatea feminina cu cea masculina, in fiinta voastra.

In primul rand, sa fiti constienti de faptul ca totul incepe cu voi. “Celalalt” este, pur si simplu, o oglinda impreuna cu care sa evoluati si de la care sa invatati. Nimeni nu va poate iubi mai mult decat voi insiva. Si nici nu puteti iubi pe nimeni altcineva – ma refer la iubirea adevarata – mai mult decat va iubiti propria persoana. Ganditi-va bine la acest lucru.

Ori de cate ori cauti pe altcineva care sa-ti ofere dragostea pe care nu esti dispus sa ti-o oferi singur, creezi nevoia.

Voi nu personificati echilibrul potrivit care sa atraga tipul de relatie dupa care tanjiti. Astfel, relatia pe care v-o doriti se bazeaza mai degraba pe nevoie, decat pe crearea unitatii. Acest lucru, dragi prieteni, nu va functiona niciodata – sau cel putin nu pentru mult timp. Retineti ca, intr-o relatie dezechilibrata, ambii parteneri oglindesc unul catre celalalt aceste dezechilibre: nevoia, simtul de proprietate, asteptarile nerealiste, controlul, manipularea si asa mai departe. Cunoasteti intregul pomelnic de nemultumiri referitoare la relatiile din dimensiunea voastra, chiar mai bine decat noi.

Ori de cate ori doi oameni sunt impliniti si completi in Sine, echilibrand energia lor feminina si cea masculina, Sunt atat de indragostiti de ei insisi, incat nu mai au nevoie ca altcineva sa le satisfaca nevoile emotionale. Ei se simt intregi, fericiti si norocosi si emana bucuria de a trai cu, sau fara partener. Nu simt lipsa de iubire si goliciune interioara pe care o resimt cei care au nevoi si sunt dezechilibrati.

Cand acest echilibru este realizat, atunci si doar atunci, tot ceea ce reprezinta “EU SUNT” in fiinta voastra va lansa chemarea pentru materializarea pertenerului potrivit in viata voastra – dar numai in cazul in care aceasta va este dorinta si calea pe care trebuie sa mergeti. Aceasta “uniune Divina” cu sufletul pereche se poate manifesta in viata voastra doar prin interventia Sinelui vostru Superior.

Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!