TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

joi, 19 decembrie 2019

In creatie, in Taramurile Superioare




Nu exista nici o farama de creatie care sa nu fi fost manifestata prin iubire.

Daca doriti sa avansati, nu exista posibilitatea de a “nu iubi” totul, chiar daca ar fi vorba de o farama de creatie. In lumea spiritului, animalele functioneaza de la nivelul celei de-a patra si a cincea dimensiuni, fiind conectate la un corp superior de Lumina. Si oamenii sunt toti conectati la Sinele lor Superior, numit si Prezenta  lui Dumnezeu, care exista in dimensiuni mai inalte si traieste, in acelas timp, si in inimile fiecaruia dintre voi.

Sinele Superior al fiintei voastre, Prezenta lui Dumnezeu, este o fiinta mareata, extrem de inteligenta, de o perfectiune si o spendoara nelimitata.

Viata voastra tridimensionala pe Pamant reflecta doar o mica parte din totalitatea Divinitatii proprii.

In creatie si in Taramurile Superioare, nu exista caracterizari ca: mai putin, inferior, mai bun decat, nu la fel de bun ca, etc. Acestea sunt toate etichetari ale constientei umane limitate. Toate lucrurile sunt la fel de iubite si sunt considerate a fi expresii ale lui Dumnezeu in miscare continua (evolutie). Exista o diferenta intre voi si animale, dar nu cea in care ati fost invatati sa credeti. Prieteni, in orasele subterane, noi respectam foarte mult animalele si le consideram fratii si surorile noastre mai mici pe scara evolutiei.


Tratam animalele cu aceeasi consideratie si iubire pe care am dori sa le primim si noi.

Sa spunem ca intr-o familie umana, de exemplu, sunt zece copii. Ati putea spune ca cei mici sunt inferiori fata de cei mai mari, doar pentru ca au mai putina experienta de viata si nu cunosc acum tot atat de multe ca cei mai mari? Ati putea spune ca cei mici nu merita sa fie tratati cu la fel de multa iubire si consideratie, doar pentru ca s-au nascut mai tarziu decat ceilalti? Se poate abuza, oare, de ei doar pentru ca ei nu sunt la fel de dezvoltati ca cei mari?

As zice ca nu. Stiti foarte bine ca in cativa ani ii vor prinde din urma. La fel este, prieteni, si cu animalele. In ierarhia sau familia corpului Unicului Dumnezeu, animalele care impart planeta cu noi sunt fratii mai mici. Cred ca intelegeti ce vreau sa spun. Tot ceea ce exista in creatie are constiinta, de la cel mai mare la cel mai mic. In ultima instanta, toti sunt considerati egali.

Dupa cum am mentionat mai inainte, in Telos noi avem in grija un numar mare de specii de animale, care au disparut de la suprafata Pamantului de foarte mult timp. Alte civilizatii care traiesc in subteran de mai mult timp decat noi, au si ele in grija un numar mare de specii de animale care au disparut de la suprafata de si mai mult timp. Avem multe specii de feline de toate marimile. Dimensiunile lor variaza de la doua, trei kilograme la cateva sute de kilograme.

Avem specii de caini si cai care sunt mai evoluate decat cele pe care le cunoasteti voi la suprafata si care va vor incanta cand, in final, vor primi permisiunea de a vi se alatura. Marea majoritate a animalelor noastre sunt mai mari decat cele pe care le aveti acum. De exemplu, multe dintre felinele mai mari sunt aproape dublu cat cele de la suprafata. Multi cai sunt mai mari, dar unii si-au pastrat o statura care chiar va va face placere.

Adama

Animalele din Telos   Capitolul 9 

Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!