TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

miercuri, 4 decembrie 2019

Casatoria sacra




Al doilea tip de casatorie la noi este “casatoria prin angajament, sau sacra”. Doar in cadrul acestui gen de casatorie, cuplurile au permisiunea de a avea copii si de a face cerere pentru a aduce un suflet nou in comunitate. Dupa ce un cuplu a fost unit intr-o casatorie liber consimtita timp de cateva decenii sau sute de ani, partenerii pot decide ca au stat impreuna suficient de mult pentru a sti absolut sigur ca iubirea lor este perfecta si de durata. Ei pot atunci sa se angajeze pe viata, unul fata de celalalt.

Deoarece am devenit nemuritori, pentru noi un angajament pe viata ar insemna, in mod normal, o perioada foarte lunga ajungandu-se la mii de ani. Intr-o casatorie prin angajament nu mai exista posibilitatea desfacerii ei, sau a ceea ce voi numiti divort. Din acest motiv, un cuplu unit printr-o casatorie liber consimtita un timp indelungat trebuie sa fie foarte sigur de angajamentul partenerilor unul fata de celalalt, inainte de a se implica intr-o relatie permanenta. Ei stau impreuna pana cand unul dintre ei (sau amandoi), este (sunt) gata sa treaca pe un nivel superior de evolutie, ori o pozitie mai inalta. In acest caz, un partener – sau amandoi – trebuie sa paraseasca Telosul pentru a merge pe planeta aleasa. Acest lucru se va intampla doar dupa o foarte lunga viata impreuna si dupa ce, din familia lor initiala, s-au mai nascut cateva generatii.

In acest tip de casatorie, se pot naste unul, doi sau cateodata trei copii.
Perioada de gestatie pentru mama este de numai douasprezece saptamani. Deoarece cuplul a trait deja impreuna un timp indelungat, in cadrul casatoriei liber consimtite, ei au trecut prin experientele pe care voiau sa le traiasca in doi.

Asadar, sunt pregatiti pentru urmatoarea etapa si au capatat suficienta maturitate si experienta pentru a li se acorda privilegiul si onoarea de a incepe o familie.

Privilegiul de a avea copii este acordat doar acelora dintre noi care sunt mai maturi si mai evoluati pentru a da nastere la suflete nobile si mai avansate; se perpetueaza astfel o civilizatie iluminata.

In societatea noastra, nu avem orfani, nici copii abandonati, sau crescuti cu dificultatile pe care trebuie sa le intampine un singur parinte in societatea voastra. Viata de familie este atat de atent si intelept planificata, incat copiii nostri nu trebuie sa sufere niciodata trauma, cum ar fi faptul de a nu fi dorit de familie, de a fi neglijat sau agresat.

Nu avem copii care se zbat sa creasca copii. Fiecare copil este considerat un dar pretios de la Dumnezeu, este iubit si respectat nu numai de parinti, dar si de intreaga comunitate. Civilizatia noastra e pe deplin constienta de sacralitatea rolului de a aduce copii pe lume, iar aceasta indatorire nu a fost niciodata minimalizata, sau asumata fara pregatirea potrivita. Ne rugam ca voi, cei de la “suprafata”, sa incepeti repede sa respectati cresterea copiilor, intr-un mod mai luminat si mai responsabil.


Casatoriile in Telos -  Temple ale Uniunii - CAPITOLUL 8

Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!