TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

duminică, 15 decembrie 2019

Regatul animalelor din Telos




In Telos, avem foarte multe specii de animale pe care le-am salvat de la disparitie.

Atunci cand am aflat ca lumea in care traim urma sa fie distrusa si ne-am construit orasul subteran pentru a ne salva vietile si inregistrarile civilizatiei noastre, am scapat de la pieire si cateva exemplare din fiecare specie de animale care exista la acea vreme. In aceasta privinta, putem sa ne comparam cu o versiune anterioara, dar mai extinsa, a relatarii biblice despre Noe, care a salvat in arca lui exemplare din fiecare specie inainte de scufundarea Atlantidei. Majoritatea acestor specii sunt inca in viata si in grija noastra, cu exceptia acelora care au decis, ca specie, sa se reintoarca in locul lor de origine.

Disparitia Lemuriei a avut loc cu aproximativ doua sute de ani inainte de scufundarea Atlantidei, iar numarul de specii pe care le-am salvat era, mult mai mare decat cele consemnate in istoria voastra biblica la vremea scufundarii Atlantidei. La acel moment, multe dintre speciile de animale prezente inainte de distrugerea continentului nostru disparuse deja de la suprafata.

Va spunem ca animalele se reincarneaza iar si iar, la fel ca si voi.

Intruparile lor sunt intotdeauna extensii ale unui intreg mult mai mare. Noi toti, inclusiv animalele, suntem extensii ale unei imense Fiinte de Lumina, atat de vasta si de miraculoasa, incat veti fi complet uluiti in ziua in care veti intelege realitatea adevaratei voastre Divinitati.

Notiunea abstracta de multi-dimensionalitate ramane un lucru foarte dificil de inteles in totalitate, datorita limitarilor unei minti tridimensionale. Dumnezeu – in fiinta lui si ca natura adevarata a Iubirii – creeaza in mod constant, se dezvolta si se extinde pe El Insusi, intr-un spectru si o diversitate din ce in ce mai mare de manifestari. Regatul animalelor este doar una dintre multele sale extinderi infinite. Toate fac parte din Dumnezeu, dragii mei, TOATE.

Atunci cand faci rau unei parti din Viata (Dumnezeu) faci rau intregului – inclusiv tie.

In cadrul Planurilor Interioare, toate animalele au un grad mare de inteligenta si sunt foarte diferite de ceea ce va imaginati voi, la nivelul constientei voastre actuale. Unele dintre ele guverneaza lumi si planete.

Animalele locuiesc in multe dimensiuni si toate au un suflet sau un sine superior, exact la fel ca oamenii – dar de o natura putin diferita. Diferenta este ca ele au fost create pentru a face parte dintr-un alt regat decat al vostru. Astfel, animalele sunt, la randul lor, extensii ale unui corp de constiinta mult mai mare – un alt aspect al Divinitatii.

Adama

Animalele din Telos   Capitolul 9

Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!