TELOS înseamnă Comunicarea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

sâmbătă, 7 decembrie 2019

In Telos toti suntem egali si ne respectam Divinitatea si calea sufletului fiecaruia




In Telos ne respectam unii pe altii, in sensul in care nu am accepta sau nu ne-am multumi “niciodata” cu o relatie care sa ne ofere mai putin de 100% implinire pe toate planurile. 


In societatea noastra, consideram ca toti suntem egali si ne respectam Divinitatea si calea sufletului fiecaruia. Desi societatea voastra se schimba treptat si femeile se deschid in fata potentialului lor feminin ca parteneri egali, mai exista inca multe dintre ele care tolereaza inegalitatea, precum si agresiunea verbala si fizica. Prea multe dintre voi nu va simtiti demne de a fi iubite si tolerati bataile, lipsurile si violarea integritatii si libertatii voastre. Prea multe dintre voi considera ca doar atat meritati sau credeti ca relatiile abuzive reprezinta un mod normal de viata. Chiar si in SUA. Mai exista inca aceasta parere. Ea este si mai tragica in cateva tari de pe planeta asta, in care femeile nu au absolut nici un drept. Stiti ce vreau sa spun si la ce tari ma refer; ati vazut in ziare si la stirile televizate.

In societatea noastra, ca si in toate societatile evoluate, femeile si barbatii se considera ca fiind doua aspecte diferite ale lui Dumnezeu. Femeia reprezinta aspectele Mamei Divine, iar barbatii il intruchipeaza pe Tatal Divin. Exista intotdeauna stima si respect in cadrul cuplului. Acest lucru nu inseamna ca sunt intotdeauna de acord – dar chiar si atunci cand exista o diferenta intre dorinte sau de moduri de a vedea lucrurile, ei isi respecta punctele de vedere si acestea nu reprezinta motive de cearta sau disputa. Ei nu au acest atasament de a avea dreptate sau nu – si nu se iubesc mai putin, din cauza diferentelor de opinii.

Cuplurile petrec cat de mult timp impreuna doresc. Au tot ragazul necesar pentru a avea grija de celalalt, pentru a se iubi si a-si arata aprecierea. Datorita faptului ca lucram aproximativ douazeci de ore pe saptamana, si in restul timpului suntem liberi sa facem ce dorim, cuplurile au destula vreme la dispozitie pentru a se bucura de faptul ca sunt impreuna acasa si in multele adunari sociale si artistice ale comunitatii noastre. Timpul nu-i preseaza niciodata si pot sa aiba grija unul de altul, in multe feluri. Le place foarte mult sa-si ofere mici atentii, cu tandrete si afectiune. Ei isi exprima sexualitatea si intimitatea unul fata de celalalt, ori de cate ori doresc – intotdeauna intr-o atmosfera minunata, relaxanta.

Relatiile din Telos nu sunt supuse privatiunilor fizice legate de supravietuire si de dificultatile financiare cu care va confruntati voi, in societatea voastra. Relatiile dintre femei si barbati nu sunt caracterizate de acelasi nivel de stres ca la voi, si este usor sa pastrezi iubirea si armonia in cuplu. Datorita iubirii, a constiintei noastre mature si a respectului fata de Pamant, exista un flux continuu de energie ce se revarsa din univers, care ne asigura toate nevoile. Spre asta va indreptati si voi, in viitorul foarte apropiat.

Noi nu trebuie sa castigam bani pentru a ne plati chiria, sau pentru a ne hrani copiii, pentru a plati facturile la doctor, sau impozitele. Toate lucrurile utile vietii exista pe gratis pentru toata lumea. Tirania din lumea voastra se va incheia curand – speram ca in urmatorii zece-doisprezece ani – si stresul vostru general se va diminua considerabil.



Misiunea Fundaţiei

Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea si Integrarea Constiintei Lemuriene!